zavrieť

MENU

PRODUKTY

SPÄŤ NA Produkty

Rasca mletá

  • 28 gramov

Rasca patrí k najstarším koreniam, rastie divo po celej Európe, severnej Afrike a prednej Ázii. Jej silná aróma a korenistá, jemne horkastá chuť z nej robia jedno z najvýraznejších ochucovadiel. Rasca je nevyhnutnou prísadou pri pečení chleba a ďalších druhov pečiva. Používa sa na dochutenie polievok, zemiakov, kapusty, ale aj pri pečení mäsa, rýb a mastných pokrmov.

Tip: mletú rascu je vhodné použiť aj pri pečení na posypanie slaného pečiva, pretože drží na pečive lepšie ako celá rasca.

Súvisiace recepty

  • Cviklový krém

    Cviklový krém
    • Polievky
    • 30 min.
    • Ľahké

    Na masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku.Pridáme cviklu a zemiaky nakrájané na malé kúsky. Pridá...

    ZOBRAZIŤ
  • Cesnakové trojuholníky

    Cesnakové trojuholníky
    • Pečenie
    • 60 min.
    • Stredná

    Cesto: V miske zmiešame múku, droždie, vlažné mlieko, olej, soľ a cukor. Vymiesime do nelepivého ces...

    ZOBRAZIŤ

Súvisiace produkty

  • CHILLI MLETÉ

    Korenie - Jednodruhové

    Chilli mleté Vitana
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 23 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • RASCA MLETÁ

    Korenie - Jednodruhové

    • 0 min
    • 0 porcie
    • 28 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • MUŠKÁTOVÝ KVET

    Korenie - Jednodruhové

    Muškátový kvet Vitana
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 13 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • BADIÁN CELÝ

    Korenie - Jednodruhové

    Badián celý Vitana vianočné korenie
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 5 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Rasca mletá

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ