Budete potrebovať
| Tekvica Hokkaido | 600 g |
| Červená cibuľa | 1 ks |
| Cesnak | 4 strúčiky |
| Mletá rasca Vitana | 2 ČL |
| Chilli mleté Vitana | 1/2 ČL |
| Červená paprika Vitana | 1 ČL |
| Paradajkové pyré | 500 ml |
| Voda | 250 ml |
| Tekutý zelený bujón Vitana | 1 PL |
| Červená fazuľa | 240 g (1 konzerva) |
| Kukurica | 140 g (1 konzerva) |
| Soľ | 1/2 ČL |
Príprava receptu
Tekvicu nakrájame na drobné kúsky.
Na olivovom oleji opečieme dozlatista nadrobno nakrájanú cibuľu.
Pridáme nakrájaný cesnak, chilli, rascu, papriku a minútu restujeme.
Vmiešame tekvicu a 5 minút opekáme.
Pridáme vodu, zeleninový bujón a cca 5 minút povaríme.
Na záver vmiešame paradajkové pyré, fazuľu, kukuricu a varíme prikryté do zmäknutia tekvice. Dosolíme podľa potreby.
Podávame s kyslou smotanou a koriandrom.
#tekvica #hokkaido