Budete potrebovať
| Tekvica Hokkaido | 600 g | 
| Červená cibuľa | 1 ks | 
| Cesnak | 4 strúčiky | 
| Mletá rasca Vitana | 2 ČL | 
| Chilli mleté Vitana | 1/2 ČL | 
| Červená paprika Vitana | 1 ČL | 
| Paradajkové pyré | 500 ml | 
| Voda | 250 ml | 
| Tekutý zelený bujón Vitana | 1 PL | 
| Červená fazuľa | 240 g (1 konzerva) | 
| Kukurica | 140 g (1 konzerva) | 
| Soľ | 1/2 ČL | 
Príprava receptu
Tekvicu nakrájame na drobné kúsky.
Na olivovom oleji opečieme dozlatista nadrobno nakrájanú cibuľu.
Pridáme nakrájaný cesnak, chilli, rascu, papriku a minútu restujeme.
Vmiešame tekvicu a 5 minút opekáme.
Pridáme vodu, zeleninový bujón a cca 5 minút povaríme.
Na záver vmiešame paradajkové pyré, fazuľu, kukuricu a varíme prikryté do zmäknutia tekvice. Dosolíme podľa potreby.
Podávame s kyslou smotanou a koriandrom.
#tekvica #hokkaido 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
 
                                     
                                         
                                         
                                         
                             
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        