Mix a la Toscana korenie na talianske pokrmy
Náš TIP: Bruschetta s rajčinami
Ingrediencie: 0,5 kg zrelých rajčín, extra panenský olivový olej, koreniaca zmes Mix a la Toscana, biely chlieb alebo svetlá bageta, cesnak, bazalka.
Postup: 1. Rajčiny nakrájajte na menšie kocky a zlejte polovicu uvoľnenej šťavy. Pridajte olivový olej, koreniacu zmes podľa chuti a dobre premiešajte.
2. Pečivo potrite olejom a z oboch strán opečte na panvici, následne potrite cesnakom.
3. Na pečivo dajte rajčinovú zmes a ozdobte čerstvou bazalkou.
Zloženie: jedlá soľ 40 %, rajčiny sušené drvené, cibuľa sušená mletá, cesnak sušený drvený, oregano, bazalka, tymian, čierne korenie mleté.
Môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, lepok, sóju, arašidy.
Nutričné hodnoty
Energia | 853/202 kJ/kcal |
Tuky | 2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 34 g |
- z toho cukry | 22 g |
Bielkoviny | 7,1 g |
Soľ | 40 g |