Mix a la Toscana korenie na talianske pokrmy

Náš TIP: Bruschetta s rajčinami 
Ingrediencie: 0,5 kg zrelých rajčín, extra panenský olivový olej, koreniaca zmes Mix a la Toscana, biely chlieb alebo svetlá bageta, cesnak, bazalka. 
Postup: 1. Rajčiny nakrájajte na menšie kocky a zlejte polovicu uvoľnenej šťavy. Pridajte olivový olej, koreniacu zmes podľa chuti a dobre premiešajte. 
2. Pečivo potrite olejom a z oboch strán opečte na panvici, následne potrite cesnakom. 
3. Na pečivo dajte rajčinovú zmes a ozdobte čerstvou bazalkou.
Zloženie: jedlá soľ 40 %, rajčiny sušené drvené, cibuľa sušená mletá, cesnak sušený drvený, oregano, bazalka, tymian, čierne korenie mleté.
Môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, lepok, sóju, arašidy.

Nutričné hodnoty

Energia 853/202 kJ/kcal
Tuky 2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 34 g
- z toho cukry 22 g
Bielkoviny 7,1 g
Soľ 40 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Mix ala Toscana