Veggie Veggie

Návod na prípravu: 

1. 400 g neosoleného kuracieho mäsa nakrájame na plátky a vložíme do zapekacej misky. 

2. Obsah balenia dobre rozmiešame v 150 ml studenej vody a 200 ml smotany na šľahanie (obsah tuku najmenej 30 %). 

3. Pripravenou tekutou zmesou prelejeme plátky kuracieho mäsa. Obsah zapekacej misky premiešame. 

4. Zapekáme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 30 minút. Pri pečení rešpektujeme skúsenosti s vlastnou rúrou.

Zloženie suchej zmesi:
tuková báza (glukózový sirup, úplne hydrogenovaný kokosový tuk, mliečna bielkovina), škrob, jedlá soľ, sušené huby (šampiňón rez, hríb pravý rez 2,1 %), sušený sójový hydrolyzát, arómy (obsahujú zeler, sóju), kvasnicový extrakt, sušený rajčinový pretlak, repkový olej, palmový olej, zahusťovadlo xantánová guma, zmes korenín, cukor.

Výrobok môže obsahovať lepok, vajcia a horčicu.

Nutričné hodnoty

Výživové údaje hotového pokrmu 100 g
Energia 673/161 kJ/kcal
Tuky 9,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 5,9 g
Sacharidy 3,8 g
z toho cukry 1,2 g
Bielkoviny 14,2 g
Soľ 0,7 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Hríbiková omáčka (na zapekanie) Vitana