Bez palmového oleja
Návod na prípravu:
1. 500 g neosoleného bravčového mäsa nakrájame na kocky a sprudka opečieme na masti alebo na oleji.
2. Vsypeme obsah vrecka, dôkladne premiešame a ihneď pridáme 500 - 600 ml vlažnej vody.
3. Varíme pozvoľna pod pokrievkou, za občasného miešania, kým mäso nie je mäkké (asi 55 - 60 minút).
Zloženie suchej zmesi:
pšeničná múka, sušená zelenina (cibuľa rez, paprika červená rez, cibuľa mletá, cesnak mletý, paprika zelená rez), sušený sójový hydrolyzát, arómy (obsahujú lepok, zeler, mlieko, vajcia), paprika sladká mletá 6,7 %, bravčový tuk, sušený rajčinový pretlak, jedlá soľ, zmes korenín, zahusťovadlo xantánová guma, farbivá (paprikový extrakt, amoniakový karamel).
Môže obsahovať horčicu.
Nutričné hodnoty
Výživové údaje hotového pokrmu | 100 g |
Energia | 370/87 kJ/kcal |
Tuky | 1,7 g |
z toho nasýtené mastné kysliny | 0,4 g |
Sacharidy | 3,0 g |
z toho cukry | 0,8 g |
Bielkoviny | 14,7 g |
Soľ | 0,7 g |