Bez palmového oleja Bez palmového oleja

Návod na prípravu: 

1. 500 g neosoleného bravčového mäsa nakrájame na kocky a sprudka opečieme na masti alebo na oleji. 

2. Vsypeme obsah vrecka, dôkladne premiešame a ihneď pridáme 500 - 600 ml vlažnej vody. 

3. Varíme pozvoľna pod pokrievkou, za občasného miešania, kým mäso nie je mäkké (asi 55 - 60 minút).

Zloženie suchej zmesi:

pšeničná múka, sušená zelenina (cibuľa rez, paprika červená rez, cibuľa mletá, cesnak mletý, paprika zelená rez), sušený sójový hydrolyzát, arómy (obsahujú lepok, zeler, mlieko, vajcia), paprika sladká mletá 6,7 %, bravčový tuk, sušený rajčinový pretlak, jedlá soľ, zmes korenín, zahusťovadlo xantánová guma, farbivá (paprikový extrakt, amoniakový karamel).

Môže obsahovať horčicu.

Nutričné hodnoty

Výživové údaje hotového pokrmu 100 g
Energia 370/87 kJ/kcal
Tuky 1,7 g
z toho nasýtené mastné kysliny 0,4 g
Sacharidy 3,0 g
z toho cukry 0,8 g
Bielkoviny 14,7 g
Soľ 0,7 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Maďarský guláš Základ jedla