Bolonská omáčka s mäsom - Vyškúšajte našu výbornú omáčku na cestoviny, ktorú má rada celá rodina.

Príprava: 1.Obsah vrecka rozmiešame v 0,4 litra studenej vody. 2. Privedieme do varu a  pozvoľna varíme 5 minút.

Zloženie: sušený rajčinový pretlak, cukor, pšeničná múka, škrob, sušená zelenina (cibuľa, rajčiny, červená repa, petržlenová vňať, paštrnák koreň), sušené mäso 6,6% (sušené hovädzie mäso 34 %, pšeničná múka, sušené vaječné bielky, jedlá soľ, droždie), palmový olej, jedlá soľ, kvasnicový extrakt, sušený sójový hydrolyzát, aróma, repkový olej, zvýrazňovač chutnosti glutaman sodný, zmes korenín a sušených bylín, cesnakový extrakt, kyselina kyselina citrónová.

Môže obsahovať mlieko, zeler, horčicu.

Nutričné hodnoty

Výživové údaje hotového pokrmu 100 ml
Energia 265/63 kJ/kcal
Tuky 1,2 g
z toho nasýtené mastné kysliny 0,4 g
Sacharidy 10,4 g
Bielkoviny 2,3 g
Soľ 1,2 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Bolonská omáčka s mäsom (na cestoviny)