Bolonská omáčka s mäsom - Vyškúšajte našu výbornú omáčku na cestoviny, ktorú má rada celá rodina.
Príprava: 1.Obsah vrecka rozmiešame v 0,4 litra studenej vody. 2. Privedieme do varu a pozvoľna varíme 5 minút.
Zloženie: sušený rajčinový pretlak, cukor, pšeničná múka, škrob, sušená zelenina (cibuľa, rajčiny, červená repa, petržlenová vňať, paštrnák koreň), sušené mäso 6,6% (sušené hovädzie mäso 34 %, pšeničná múka, sušené vaječné bielky, jedlá soľ, droždie), palmový olej, jedlá soľ, kvasnicový extrakt, sušený sójový hydrolyzát, aróma, repkový olej, zvýrazňovač chutnosti glutaman sodný, zmes korenín a sušených bylín, cesnakový extrakt, kyselina kyselina citrónová.
Môže obsahovať mlieko, zeler, horčicu.
Nutričné hodnoty
| Výživové údaje hotového pokrmu | 100 ml |
| Energia | 265/63 kJ/kcal |
| Tuky | 1,2 g |
| z toho nasýtené mastné kysliny | 0,4 g |
| Sacharidy | 10,4 g |
| Bielkoviny | 2,3 g |
| Soľ | 1,2 g |