Návod na prípravu:
1. Obsah vrecka dobre rozmiešame v 200 ml studenej vody a 200 ml studeného mlieka.
2. Privedieme do varu a za stáleho miešania pozvoľna varíme 5 minút.

Zloženie suchej zmesi
: syrový prášok (Eidam, Parmigiano Reggiano 4,2 %, srvátka, kvasnicový extrakt), pšeničná múka, škrob, sušené mlieko, jedlá soľ, arómy (obsahujú mlieko), sušené vajcia, repkový olej, cukor, zmes korenín a sušených bylín, kvasnicový extrakt, cibuľa sušená mletá, petržlenová vňať (0,4 %).

Môže obsahovať zeler, sóju a horčicu.


Nutričné hodnoty

Výživové údaje hotového pokrmu 100 ml
Energia 245/58 kJ/kcal
Tuky 1,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g
Sacharidy 6,9 g
z toho cukry 3,6 g
Bielkoviny 3,5 g
Soľ 1,0 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Parmezánska syrová omáčka na cestoviny