Veggie Veggie
Bez palmového oleja Bez palmového oleja
Najdôverihodnejšia značka

Steak je zmesou nahrubo drvených korenín, rímskej rasce a bielej horčice doplnenou jemnou, sladko ostrou chuťou koriandru. Celkovú arómu zmesi podčiarkuje osviežujúci ďumbier. Zmes je vhodná na prípravu bravčových, hovädzích i kuracích steakov. Kombinácia vybraných korenín dodá mäsu jemne pikantnú chuť, sezam sa postará o krehkú kôrku a netradičný vzhľad.

Tip: Vyskúšajte túto zmes na prípravu pečeného kuraťa, prekvapí vás originálna chuť a krehká sezamová kôrka.

Recept Kuracie steaky v jogurte (4 porcie) Ingrediencie: 4 kuracie stehenné steaky, 2 lyžice bieleho jogurtu, 2 lyžice oleja, 1 lyžica korenia Steak, 250 g kuskusu, 3 lyžice olivového oleja, čierne korenie mleté, rasca celá, soľ. V miske zmiešajte jogurt s olejom a koreniacou zmesou. Do vzniknutej marinády naložte steaky, prikryte a nechajte 2 hodiny marinovať. Grilujte 5 minút z každej strany. Ako prílohu odporúčame kuskus. Ten uvarte podľa návodu, ochuťte soľou, korením a rascou, a pokvapkajte olivovým olejom.

Zloženie: jedlá soľ (max. 45 %), biele korenie, čierne korenie, celý lúpaný sezam, sušená cibuľa, rasca, sušený cesnak, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu (E 621), protihrudkujúca látka (E 341), kurkuma, koriander, senovka grécka, rímska rasca, ďumbier, biela horčica, čili, klinčeky, muškátový kvet, kardamóm, fenikel, aníz.

Môže obsahovať zeler, lepok, sóju, arašidy.

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota 1125/267 kJ/kcal
Bielkoviny 9,9 g
Sacharidy 32,5 g
Z toho cukry 0,5 g
Tuky 8,7 g
Kyseliny 1,3 g
Sodík 40,0 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Steak