Budete potrebovať
Hladká múka | 400 gr. |
Sušené droždie | 1 ks |
Voda | 260 ml |
Soľ | 2 ČL |
Olivový olej | 2 PL |
Korenie Pizza Vitana | 1 ČL |
Rasca celá Vitana | |
Paradajkový pretlak | 4 PL |
Špargľa, rajčiny, slaninka na plátky |
Príprava receptu
Cesto: vymiesime spolu múku, droždie, vodu, soľ, olivový olej, korenie na pizzu a rascu Vitana. Miesime cca 5 minút robotom.Cesto vložíme do naolejovanej misky, prikryjeme utierkou a necháme kysnúť cca 1 – 2 hodiny.
Na plech vložíme papier na pečenie a cesto roztlačíme na papieri na pečenie. Potrieme paradajkovým pretlakom, ktorý zmiešame so soľou a dozdobíme slaninou, rajčinami a špargľou.
Polejeme olivovým olejom a pečieme v rúre vyhriatej na 250 stupňov cca 15 – 20 minút, pokiaľ kraje nie sú upečené.