Budete potrebovať
| Červená šošovica | 200 gr. |
| Vajce na tvrdo | 2 ks |
| Tvaroh jemný | 250 gr. |
| Olivový olej | 1 PL |
| Soľ | podľa chuti |
| Korenie čierne mleté Vitana | štipka |
| Kurkuma mletá Vitana | trocha |
| Sušený cesnak Vitana | 1/2 ČL |
| Provensálske bylinky Vitana | podľa chuti |
| Cibuľa | 1 ks |
| Čerstvý rozmarín |
Príprava receptu
Príprava receptu:Šošovicu preberieme, prepláchneme a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Varíme 10 minút. Vajcia uvaríme natvrdo. Tvaroh vymiešame s 1 PL olivového oleja, osolíme, okoreníme čiernym mletým korením Vitana, pridáme sušený cesnak, kurkumu a provensálske bylinky. Do tvarohovej zmesi primiešame vychladnutú scedenú šošovicu a vajcia pretlačené cez mriežku. Pri servírovaní navrch naukladáme prúžky červenej cibule a ozdobíme čerstvým rozmarínom.