Grunt hríbová na kyslo polievka

Bez palmového oleja Bez palmového oleja
Návod na prípravu: 0,35 litra vody a 0,15 litra mlieka vlejte do hrnca a priveďte do varu. 
Pridajte pastu z vaničky a za stáleho miešania varte 8 minút.

Náš tip: 2 pokrájané varené zemiaky pridajte do hrnca a varte spolu s polievkou. Môžete tiež uvariť 2 stratené vajcia (2 lyžice octu pridajte do 1 litra vriacej vody, do vody opatrne vyklepnite surové vajcia a povarte 4 minúty) a pridať do taniera s hotovou polievkou.

Vďaka pastovitej konzistencii sa Grunt polievky skvele rozpúšťajú a sú plné chuti.

Zloženie pasty: pšeničná múka, živočíšny tuk, repkový olej, jedlá soľ, škrob, sušená smotana, arómy (obsahujú vajcia, mlieko, zeler), cukor, huby (pečiarka záhradná 1 %, hríb smrekový 0,9 %), sójový hydrolyzát, cibuľa mletá 1,3 %, kyselina: kyselina citrónová, sušené maslo, antioxidant rozmarínový extrakt, pažítka, zeler mletý, kôpor 0,1 %, biele korenie mleté 0,05 %, zmes korenín.

Môže obsahovať horčicu.

Nutričné hodnoty

Energia 341/82 kJ/kcal
Bielkoviny 1,7 g
Sacharidy 6,2 g
- z toho cukry 1,8 g
Tuky 5,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 2,9 g
Soľ 1,2 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Grunt hríbová na kyslo polievka