Budete potrebovať
Portobello šampiňónov | 8 ks |
Olivový olej | 6 PL |
Korenie grilovaná zelenina Vitana | 2 ČL |
Kozí syr | 150 g |
Smotanová nátierka (Lučina) | 120 g |
Soľ | 1/4 ČL (alebo podľa potreby) |
Čierne korenie mleté Vitana | 1/2 ČL |
Sušený cesnak Vitana | 1 ČL |
Mladý špenát | 2 hrste |
Strúhaný syr | 1 hrsť |
Strúhaný syr | na posypanie |
Príprava receptu
Na náplň do šampiňónov zmiešame kozí syr, Lučinu, soľ, čierne korenie, sušený cesnak, nadrobno nakrájaný špenát a strúhaný syr.Šampiňóny zbavíme nožičky.
V miske zmiešame olivový olej a korenie grilovaná zelenina Vitana. Šampiňóny celé potrieme koreninovou zmesou.
Následne plníme špenátovou náplňou, posypeme strúhaným syrom a grilujeme.
Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Ako dressing k zapečeným šampiňónom môžeme podávať Vitana Caesar dressing.