Budete potrebovať

Portobello šampiňónov 8 ks
Olivový olej 6 PL
Korenie grilovaná zelenina Vitana 2 ČL
Kozí syr 150 g
Smotanová nátierka (Lučina) 120 g
Soľ 1/4 ČL (alebo podľa potreby)
Čierne korenie mleté Vitana 1/2 ČL
Sušený cesnak Vitana 1 ČL
Mladý špenát 2 hrste
Strúhaný syr 1 hrsť
Strúhaný syr na posypanie

Príprava receptu

Na náplň do šampiňónov zmiešame kozí syr, Lučinu, soľ, čierne korenie, sušený cesnak, nadrobno nakrájaný špenát a strúhaný syr.

Šampiňóny zbavíme nožičky.

V miske zmiešame olivový olej a korenie grilovaná zelenina Vitana. Šampiňóny celé potrieme koreninovou zmesou.

Následne plníme špenátovou náplňou, posypeme strúhaným syrom a grilujeme.

Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Ako dressing k zapečeným šampiňónom môžeme podávať Vitana Caesar dressing.

Uložiť do pdf Tlačiť