Budete potrebovať
| Portobello šampiňónov | 8 ks |
| Olivový olej | 6 PL |
| Korenie grilovaná zelenina Vitana | 2 ČL |
| Kozí syr | 150 g |
| Smotanová nátierka (Lučina) | 120 g |
| Soľ | 1/4 ČL (alebo podľa potreby) |
| Čierne korenie mleté Vitana | 1/2 ČL |
| Sušený cesnak Vitana | 1 ČL |
| Mladý špenát | 2 hrste |
| Strúhaný syr | 1 hrsť |
| Strúhaný syr | na posypanie |
Príprava receptu
Na náplň do šampiňónov zmiešame kozí syr, Lučinu, soľ, čierne korenie, sušený cesnak, nadrobno nakrájaný špenát a strúhaný syr.Šampiňóny zbavíme nožičky.
V miske zmiešame olivový olej a korenie grilovaná zelenina Vitana. Šampiňóny celé potrieme koreninovou zmesou.
Následne plníme špenátovou náplňou, posypeme strúhaným syrom a grilujeme.
Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Ako dressing k zapečeným šampiňónom môžeme podávať Vitana Caesar dressing.