Budete potrebovať
mäsa | 0,4 kg |
olej | 1 |
koreniacej zmesi Fajitas | 8 g |
biela a červená cibuľa | 1 |
polovica žltej a červenej papriky | 1/2 |
cesnak | 1 |
kyslej smotany | 150 g |
lyžica majonézy | 1 |
limetka | 1 |
listy koriandru | 1 |
jedlá soľ | 1 |
čierne korenie | 1 |
cukor | 1 |
Príprava receptu
Mäso nakrájané na rezančeky zmiešané s koreniacou zmesou a 4 lyžicami oleja. Mäso na panvici sprudka orestujte, následne pridajte nakrájaný strúčik cesnaku, na prúžky nakrájanú cibuľu a papriku a restujte do zmäknutia. Podľa chuti môžete pridať trochu cukru. Do kyslej smotany primiešajte majonézu, trochu limetkovej šťavy, listy koriandru, soľ a korenie. Hotovou zmesou naplňte tortilly, pridajte ochutenú smotanu a zabaľte.