Najdôverihodnejšia značka
Táto vyvážená zmes cesnaku, sušených paradajok a sójovej omáčky dodá bravčovým rebierkam nezameniteľnú gurmánsku chuť. Odporúčame ju používať nielen na tradičnú prípravu bravčového mäsa, ale aj na grilovanie.



Zloženie: jedlá soľ 53 %, trstinový cukor, sušený rajčinový pretlak, zázvor mletý, cesnak sušený mletý, cibuľa sušená mletá, sušená sójová omáčka (sójové bôby, jedlá soľ), citrónový prášok, glukóza, čili paprika chipotle mletá 2 %, klinček mletý, muškátový orech mletý.

Môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, lepok, arašidy.
Recept na pikantné rebierka s cibuľovým prelivom (4 porcie) 
Ingrediencie: 4 ks bravčových rebierok s kosťou, zmes korenia Pikantné rebierka, olej, 2 cibule nakrájané na rezance, 1 lyžica hladkej múky, 1/2 lyžičky červenej papriky, 250 ml smotany na varenie, 100 ml vody, soľ, čili mleté. Bravčové rebierka z oboch strán okoreňte zmesou korenia. Na rozohriatom oleji opečte rebierka z oboch strán, vyberte na tanier. Do panvice nalejte trocha oleja, pridajte cibuľu a restujte na miernom ohni cca 2 minúty. Potom poprášte múkou a sladkou paprikou, premiešajte a zalejte smotanou a vodou. Za stáleho miešania priveďte do varu, ochuťte soľou a čili podľa chuti. Na miernom ohni prevarte spolu s rebierkami ďalšie cca 2 – 3 minúty. Pri servírovaní môžete zdobiť kopčekom kyslej smotany. Ako prílohu podávajte napr. americké zemiaky. Pridajte pri nakladaní rebierok pred grilovaním trochu medu, dosiahnete tým veľmi delikátnu chuť.
Uložiť do pdf Tlačiť
Pikantné rebierka