zavrieť

MENU

PRODUKTY

SPÄŤ NA Produkty

Badián mletý

Badián mletý jednodruhové korenie Vitana
  • 13 gramov

Badián je jedno z mála korení čínskej kuchyne, ktoré u nás zdomácnelo. Táto nepravidelná osemcípa hviezda je plodom stále zeleného stromu z čeľade magnóliovitých. Vôňa aj chuť sú nepatrne sladké s výrazným efektom sladkého drievka. Typické na použitie tohto korenia sú orientálne pokrmy z bravčového mäsa, kačice a kuraťa, pokrmy so sójovou omáčkou, opekaná zelenina či sladkokyslé omáčky. Uplatní sa aj v pokrmoch z rýb, pri pečení sladkostí a do vareného vína.

Tip: mletý badián je vhodný na dochutenie slivkového lekváru, hruškového kompótu a na aromatizáciu čajov.

Súvisiace recepty

  • Tekvicové Muffiny

    Tekvicové Muffiny
    • Pečenie
    • 40 min.
    • Stredná

    Najskôr z tekvice pripravíme tekvicové pyré. Tekvicu narežeme na mesiačiky, vyberieme semená a pečie...

    ZOBRAZIŤ
  • Medové kocky

    Medové kocky
    • Pečenie
    • 90 min.
    • Stredná

    V hrnci rozpustíme maslo a med, pridáme práškový cukor a premiešame, potom pridáme ešte vajíčka, mli...

    ZOBRAZIŤ

Súvisiace produkty

  • MUŠKÁTOVÝ KVET

    Korenie - Jednodruhové

    Muškátový kvet Vitana
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 13 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • KORENIE ŠTYROCH FARIEB

    Korenie - Jednodruhové

    Korenie štyroch farieb
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 18 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • PAPRIKA ÚDENÁ

    Korenie - Jednodruhové

    Paprika údená korenie Vitana
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 23 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • BADIÁN CELÝ

    Korenie - Jednodruhové

    Badián celý Vitana vianočné korenie
    • 0 min
    • 0 porcie
    • 5 gramov
    ZOBRAZIŤ
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Badián mletý

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ