Budete potrebovať
Špargľa | 500 g |
Cibuľa | ½ ks |
Horúca voda | 750 ml |
Zeleninový bujón Vitana | 1 ks |
Strúhaný parmezán | 80 g |
Smotana | 100 ml |
Muškátový oriešok Vitana | |
Maslo alebo olivový olej | |
Soľ |
Príprava receptu
Na masle alebo olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistenú a nakrájanú špargľu a orestujeme.Zalejeme horúcou vodou, do ktorej pridáme zeleninový bujón Vitana. Varíme, pokiaľ špargľa nie je mäkká. Rozmixujeme ponorným mixérom alebo v mixéri dohladka. Pridáme parmezán, smotanu a trošku muškátového orieška Vitana. Dosolíme podľa chuti. Povaríme, kým sa parmezán nerozpustí a podávame.