Budete potrebovať

Špargľa 500 g
Cibuľa ½ ks
Horúca voda 750 ml
Zeleninový bujón Vitana 1 ks
Strúhaný parmezán 80 g
Smotana 100 ml
Muškátový oriešok Vitana
Maslo alebo olivový olej
Soľ

Príprava receptu

Na masle alebo olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistenú a nakrájanú špargľu a orestujeme.
Zalejeme horúcou vodou, do ktorej pridáme zeleninový bujón Vitana. Varíme, pokiaľ špargľa nie je mäkká. Rozmixujeme ponorným mixérom alebo v mixéri dohladka. Pridáme parmezán, smotanu a trošku muškátového orieška Vitana. Dosolíme podľa chuti. Povaríme, kým sa parmezán nerozpustí a podávame.
Uložiť do pdf Tlačiť