Grilované broskyne s ricottovou penou

  • Olovrant
  • Grilovanie
  • 0 min
  • 0
Grilované broskyne s ricottovou penou od Vitany
3.0
1150

Budete potrebovať

Príprava receptu

4 broskyne
maslo
trstinový cukor
Vitana mletá škorica

250 g ricotty
250 ml smotany na šľahanie
2 balenia Vitana Vanilínového cukru

vanilková zmrzlina

Ricottu, smotanu na šľahanie a cukor vymixujeme do peny. Necháme zachladiť v chladničke. Broskyne prerežeme na polovice a odkôstkujeme. Potrieme malou vrstvou masla, posypeme trstinovým cukrom a narýchlo opečieme na grile. Pred podávaním položíme na každú broskyňu kúsok masla a posypeme škoricou.
Uložiť do pdf Tlačiť

Kam pokračovať

Grilovaný losos s cuketovými tzatziky