Budete potrebovať

Horká alebo mliečna čokoláda 250 g
Smotana na šľahanie 50 ml
Vitana škorica mletá 1 ČL
Mini marshmallow na ozdobenie
Nádobka na ľad

Príprava receptu

Čokoládu spolu so smotanou na šľahanie roztopíme nad vodnou parou.
Pridáme škoricu. Ak chceme dosiahnuť delikátnu chuť, môžeme pridať aj pomleté lyofilizované maliny, jahody alebo banán.
Roztopenú čokoládu nalejeme do formičiek na ľad. Do každej zapichneme drevenú paličku a ozdobíme ju marshmallow. Cez noc necháme stuhnúť v chladničke.
Čokoládové lízanky môžeme vložiť do horúceho mlieka. Necháme roztopiť a zamiešame.
Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Škorica mletá Vitana do koláčov, kaše, na mäso Škorica mletá