Novinka Novinka
Bez palmového oleja Bez palmového oleja
Rajčinová krémová polievka s parmezánom. Dehydrovaný výrobok.
Zloženie suchej zmesi: škrob, cukor, rajčinový prášok 13 %, zemiakové vločky sušené, tuková báza (glukózový sirup, úplne hydrogenovaný kokosový tuk, mliečna bielkovina), jedlá soľ, smotana sušená, škrob maltodextrín, arómy (obsahujú mlieko), syrový prášok 1,6 % (vyrobený z Parmigiano Reggiano), cibuľa sušená mletá, maslový prášok, kvasnicový extrakt, zmes byliniek, farbivo paprikový extrakt, cesnak sušený mletý, bazalka sušená 0,09 %, kyselina: kyselina citrónová, čierne korenie mleté.
Môže obsahovať lepok, vajcia, sóju, zeler a horčicu.
Návod na prípravu: Obsah vrecka vsypte do 0,6 litra vody a 0,2 litra mlieka a zamiešajte. Polievku za občasného miešania priveďte do varu a varte 5 minút.
NÁŠ TIP: Na dosiahnutie ešte krémovejšej chuti môžete namiesto mlieka použiť 0,2 l smotany alebo ozdobiť hotovú polievku lyžicou kyslej smotany s lístkom bazalky.

Nutričné hodnoty

Energia na 100ml hotového pokrmu 200/47 kJ/kcal
Bielkoviny 1,3 g
Sacharidy 8,2 g
- z toho cukry 3,5 g
Tuky 1,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,8 g
Soľ 0,76 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Krémová polievka rajčinová s parmezánom