Návod na prípravu:
1. Obsah balenia vsypte do 0,8 litra vriacej vody a zamiešajte. 
2. Polievku pozvoľna varte za občasného miešania 10 minút.

Náš tip:
Štvrtinu očisteného zeleru nakrájajte na drobné kocky, opečte v hrnci na masle (2 lyžice), pridajte 0,8 l vriacej vody, obsah balenia a varte podľa návodu.

Zloženie: semolinové cestoviny 40 % (múka z tvrdej pšenice), pečeňové knedličky 21% (pšeničná krupica a múka, bravčová pečeň 5 %, hovädzie mäso, kokosový olej, sušené vajcia a vaječný bielok, cesnak mletý 1,2 %, bravčová bielkovina, arómy, laktóza, kypriace látky: glukóno-delta-laktón a hydrogénuhličitan sodný, cibuľa mletá, jedlá soľ, majorán drvený, farbivo E150c, droždie, cukor, zmes korenín, antioxidant rozmarínový extrakt), škrob maltodextrín, sušená zelenina (karotka 4,3 %, cibuľa 1,6 %, zeler, fazuľové struky 1 %, pór 1%, karfiol, petržlenová vňať 0,1 %), arómy (obsahujú pšeničný lepok), sušený sójový hydrolyzát, jedlá soľ, repkový olej, cukor, zmes korenín, farbivo (beta-karotén).

Môže obsahovať horčicu.

Nutričné hodnoty

Energia 165/39 kJ/kcal
Bielkoviny 1,6 g
Sacharidy 6,3 g
- z toho cukry 0,8 g
Tuky 0,8 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Soľ 0,8 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Polievka s pečeňovými knedličkami