Budete potrebovať
| Smotana na šľahanie | 250 ml |
| Mlieko | 100 ml |
| Vanilínový cukor Vitana | 2 balenia |
| Pomarančová kôra Vitana | 2 ČL |
| Želatína | 2 plátky |
| Jahody | za hrsť |
| Marhule | 3 |
| Citrónový cukor Vitana | 1/2 balenia |
| Rozmarín Vitana | 1/2 ČL |
| Maslo | 1 PL |
Príprava receptu
Plátky želatíny namočíme na 10 minút do studenej vody a necháme napučať. Do hrnca pridáme smotanu, mlieko, cukor, pomarančovú kôru a zahrievame do bodu varu. Smotanu odstavíme, pridáme vyžmýkanú želatínu a miešame, kým sa nerozpustí. Zmes nalejeme do pohárikov a necháme zachladiť.
Ovocie nakrájame, zasypeme cukrom, rozmarínom a premiešame. Na liatinovej panvici na grile roztopíme maslo, pridáme ovocie a grilujeme.
Stuhnutú pannacottu podávame s grilovaným ovocím.
TIP: Smotanu môžete pred nalievaním do pohárikov prepasírovať cez kovové sitko, ak vám prekážajú kúsky pomarančovej kôry.