Bez palmového oleja
Želatína na nepečenú tortu 50 g sypká zmes Želatínová zmes na prípravu tort.
Návod na prípravu: 700 g tvarohu rozmiešajte dohladka. Do väčšej misy vsypte obsah balenia a pridajte 100 ml vlažnej vody (nie studenej!). Intenzívne miešajte ručnou metličkou cca 15 s. Potom ihneď začnite po častiach pridávať tvaroh a dôkladne metličkou premiešajte. Doslaďte podľa chuti. Po nanesení na korpus nechajte 2 h tuhnúť v chladničke. Nepoužívajte s čerstvým ananásom, papájou, figami a kiwi.
Tip: 200 g obľúbených sušienok rozdrďte valčekom alebo v kuchynskom robote a zmiešajte so 100 g rozpusteného masla. Všetko dobre premiešajte, aby sa zmes spojila. Zmes dajte do tortovej formy a pritlačte lyžicou alebo pohárom. Na korpus navŕšte tortovú zmes so želatínou a dajte stuhnúť do chladničky.
Zloženie suchej zmesi: cukor, dextróza, instantná bravčová želatína 20 %, modifikovaný škrob.
Môže obsahovať lepok, vajcia, mlieko, zeler, sóju, horčicu.
Návod na prípravu: 700 g tvarohu rozmiešajte dohladka. Do väčšej misy vsypte obsah balenia a pridajte 100 ml vlažnej vody (nie studenej!). Intenzívne miešajte ručnou metličkou cca 15 s. Potom ihneď začnite po častiach pridávať tvaroh a dôkladne metličkou premiešajte. Doslaďte podľa chuti. Po nanesení na korpus nechajte 2 h tuhnúť v chladničke. Nepoužívajte s čerstvým ananásom, papájou, figami a kiwi.
Tip: 200 g obľúbených sušienok rozdrďte valčekom alebo v kuchynskom robote a zmiešajte so 100 g rozpusteného masla. Všetko dobre premiešajte, aby sa zmes spojila. Zmes dajte do tortovej formy a pritlačte lyžicou alebo pohárom. Na korpus navŕšte tortovú zmes so želatínou a dajte stuhnúť do chladničky.
Zloženie suchej zmesi: cukor, dextróza, instantná bravčová želatína 20 %, modifikovaný škrob.
Môže obsahovať lepok, vajcia, mlieko, zeler, sóju, horčicu.
Nutričné hodnoty
Energia | 1617/380 kJ/kcal |
Bielkoviny | 18,5 g |
Sacharidy | 76,6 g |
Z toho cukry | 66,4 g |
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Soľ | 0,15 g |