Parmezánska syrová

Zloženie suchej zmesi: sušený syrový prášok (eidam, parmezán 3,6 %, srvátka, mliečne kvasinky), pšeničná múka, kukuričný škrob, mliečna báza (laktóza, sušený kukuričný sirup, palmový tuk, mliečna bielkovina), jedlá soľ, zvýrazňovač chuti glutaman sodný, arómy, sušené vajcia, repkový olej, cukor, kvasnicový extrakt, sušená zelenina (cibuľa, petržlenová vňať), cesnakový extrakt, zmes korenín a sušených bylín.

Návod na prípravu:

  1. 1. Obsah vrecka dobre rozmiešame v 200 ml studenej vody a 200 ml studeného mlieka. 2. Privedieme do varu a za stáleho miešania pozvoľna varíme 5 minút.

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota 243/58 kJ/kcal
Bielkoviny 3,2 g
Sacharidy 6,8 g
Z toho cukry 2,4 g
Tuky 1,9 g
Kyseliny 0,6 g
Sodík 0,8 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Parmezánska syrová omáčka na cestoviny