Bolonská omáčka s mäsom - Vyškúšajte našu výbornú omáčku na cestoviny, ktorú má rada celá rodina.
Príprava: 1.Obsah vrecka rozmiešame v 0,4 litra studenej vody. 2. Privedieme do varu a pozvoľna varíme 5 minút.
Zloženie: sušený rajčinový pretlak, cukor, pšeničná múka, škrob, sušená zelenina (cibuľa, rajčiny, červená repa, petržlenová vňať, paštrnák koreň), sušené mäso 6,6% (sušené hovädzie mäso 40%, pšeničná múka, sušené vaječné bielky, jedlá soľ, droždie), rastlinný tuk a olej (palmový, repkový), jedlá soľ, kvasnicový extrakt, sušený sójový hydrolyzát, aróma, zvýrazňovač chutnosti glutaman sodný, zmes korenín a bylín, cesnakový extrakt, kyselina kyselina citrónová.
Môže obsahovať stopy mlieka, zeleru a vlčieho bôbu.
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota | 265 kJ / 63 kcal |
Bielkoviny | 2,3 g |
Sacharidy | 10,4 g |
Z toho cukry | 6,0 g |
Tuky | 1,2 g |
Kyseliny | 0,4 g |
Sodík | 2,8 g |