Budete potrebovať

Špenátové pyré 400 g
Polohrubá múka 350 g
Vajíčka 2
Kyslá smotana 150 g
Bryndza 250 g
Slanina
Cesnak Vitana 1 a pol ČL

Príprava receptu

Špenátové pyré rozmrazíme a precedíme, aby sme sa zbavili prebytočnej vody.

Pridáme múku, vajíčka a mletý cesnak Vitana.

Zmiešame a cez haluškový hádzač postupne v menších dávkach hádžeme do osolenej vriacej vody halušky. Keď vyplávajú na povrch, varíme ešte cca minútu a vylovíme.

Slaninku si nakrájame a opražíme na panvici.

Halušky podávame s kyslou smotanou, bryndzou a slaninkou.
Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Cesnak sušený mletý Vitana Cesnak sušený mletý