Budete potrebovať

Cibuľa 1 ks
Cesnak 1 strúčik
Mleté hovädzie mäso 500 g
Horúca voda 150 ml
Natur hovädzí bujón Vitana 1 ks
Pasírované paradajky 300 - 400 ml
Mletá rasca Vitana 1 ČL
Oregano Vitana 1/2 ČL
Horká čokoláda 2 kocky
Mletá štipľavá paprika Vitana 1 ČL
Konzerva kukurice 1 ks
Konzerva červenej fazule 1 ks

Príprava receptu

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme pretlačený strúčik cesnaku a restujeme ešte minútu. Vmiešame koreniny a premiešame, potom pridáme hovädzie mäso a opražíme ho, až kým nezhnedne. Zalejeme horúcou vodou, do ktorej vložíme Natur hovädzí bujón. Prikryjeme a varíme cca 15 minút. Pridáme pasírované paradajky, kukuricu, fazuľu a čokoládu a varíme cca 20 minút. Na záver dosolíme a prípadne dochutíme čili papričkou.
Uložiť do pdf Tlačiť