Tradičná hubová polievka

Návod na prípravu: 1. Obsah balenia vsypte do 0,75 litra studenej vody a dobre rozmiešajte. 
2. Za stáleho miešania priveďte do varu a pozvoľna varte 10 minút.

Náš tip: Do hotovej polievky vmiešajte šľahačkovú smotanu podľa chuti.

Zloženie suchej zmesi: zápražka tuková (pšeničná múka, bravčový tuk), zemiaky 23,5 %, jedlá soľ, arómy (obsahujú zeler), škrob maltodextrín, cukor, škrob, paprika sladká mletá 3 %, kvasnicový extrakt, cesnak mletý 0,6 %, huby (masliak obyčajný mletý 0,6 %, hríb smrekový 0,2 %), ryžová múka, zmes korenín, farbivo amoniakový karamel, petržlenová vňať 0,06 %.

Môže obsahovať vajcia, mlieko, sóju, horčicu.

Nutričné hodnoty

Energia 98/23 kJ/kcal
Bielkoviny 0,7 g
Sacharidy 4,3 g
- z toho cukry 0,4 g
Tuky 0,3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,02 g
Soľ 0,8 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Tradičná hubová polievka