Návod na prípravu: 1. Do hrnca vlejte 0,5 litra studenej vody a 0,25 litra mlieka. Pridajte obsah balenia a dobre zamiešajte. 
2. Za stáleho miešania priveďte do varu a pozvoľna varte 10 minút.

Tajomstvo lahodnosti: krémovosť, hustota, kúsky húb, delikátna aróma

Zloženie suchej zmesi: zápražka (pšeničná múka, bravčový tuk), morská soľ 10,5 %, šampiňóny sušené mleté a kúsky 6 %, hríb pravý sušený 1,1 %, masliak sušený mletý 1,1 %, škrob, škvarená bravčová slanina, restovaná cibuľa (obsahuje repkový olej), kvasnicový extrakt, arómy, pažítka 0,3 %, korenie biele mleté 0,1 %.

Môže obsahovať vajcia, mlieko, zeler, sóju, horčicu.

Nutričné hodnoty

Energia 142/34 kJ/kcal
Bielkoviny 1,7 g
Sacharidy 4,5 g
- z toho cukry 1,4 g
Tuky 1,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Soľ 0,7 g
Uložiť do pdf Tlačiť
Dubáková polievka Extra krémová