Návod na prípravu: 1. Do hrnca vlejte 0,5 litra studenej vody a
0,25 litra mlieka. Pridajte obsah balenia a dobre zamiešajte.
2. Za
stáleho miešania priveďte do varu a pozvoľna varte 10 minút.
Tajomstvo lahodnosti:
krémovosť, hustota,
kúsky húb, delikátna aróma
Zloženie suchej zmesi: zápražka (pšeničná múka, bravčový tuk), morská soľ 10,5 %, šampiňóny sušené mleté a kúsky 6 %, hríb pravý sušený 1,1 %, masliak sušený mletý 1,1 %, škrob, škvarená bravčová slanina, restovaná cibuľa (obsahuje repkový olej), kvasnicový extrakt, arómy, pažítka 0,3 %, korenie
biele
mleté 0,1 %.
Môže obsahovať vajcia, mlieko, zeler, sóju, horčicu.
Nutričné hodnoty
Energia | 142/34 kJ/kcal |
Bielkoviny | 1,7 g |
Sacharidy | 4,5 g |
- z toho cukry | 1,4 g |
Tuky | 1,0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g |
Soľ | 0,7 g |