Budete potrebovať

Bravčová panenka 1
Korenia Vitana Pečené Bravčové cca 2 PL
Hnedých šampiňónov 250 g
Marináda na Grilovanie Vitana med 1
Parmezán 2 PL
Strúčiky cesnaku 3
Šalotka 1

Príprava receptu

Panenku si očistíme, naolejujeme a zo všetkých strán potrieme korením Vitana Bravčové Pečené. Šampiňóny očistíme a naložíme do medovej marinády Vitana. Potom si ich napichneme na grilovacie špajle.Panenku aj šampiňóny ugrilujeme na rozpálenom grile. Pred podávaním šampiňóny zmiešame s parmezánom. Panenku podávame s jednoduchou chimichurri omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním na drobno nasekanej petržlenovej vňate, koriandru, pretlačeného cesnaku, nadrobno nakrájanej šalotky, chilli a olivového oleja. Dosolíme podľa chuti.

Pozrite aj videonávod.

Uložiť do pdf Tlačiť