Budete potrebovať
| Hnedé šampiňóny | 500 g |
| Marináda cesnak a bylinky | 1 ks |
| Tymian | vetvička |
| Biely chlieb | 1 ks |
| Rukola | 2 hrste |
| Bryndza | 125 g |
| Philadelphia alebo iný smotanový syr | 125 g |
| Sušený cesnak Vitana | 1/2 ČL |
| Sladká červená paprika Vitana | 1 ČL |
| Olivový olej | 2 PL |
| Soľ | podľa potreby |
| Krémová omáčka s cibuľkou | 1 ks |
Príprava receptu
Šampiňóny zbavíme končekov stopiek, a ak je potrebné, očistíme ich.
Nakrájame na menšie kocky a zalejeme marinádou cesnak a bylinky. Poriadne premiešame tak, aby sa celé šampiňóny obalili a necháme v chlade 30 minút marinovať.
Chlieb nakrájame na hrubšie plátky, polejeme olivovým olejom a ogrilujeme z oboch strán.
Do misky pridáme bryndzu, smotanový syr, cesnak, papriku a vymiešame dohladka. Dosolíme podľa potreby.
Do liatinovej panvice vložíme šampiňóny, pridáme vetvičku tymianu a ogrilujeme.
Hrianky natrieme nátierkou, pridáme rukolu a šampiňóny.
Podávame s Vitana krémovou omáčkou s cibuľkou ako predjedlo pred grilovaním.