Budete potrebovať
Bravčové karé | 200 g |
Sójová omáčka | 20 g |
Olivový olej | 2 PL |
Chilli mleté Vitana | 1/4 ČL |
Mletý zázvor Vitana | 1/2 ČL |
Paprika sladká mletá Vitana | 1/2 ČL |
Sezamový olej | 1 PL |
Vajíčko | 1 ks |
Avokádo | 1 ks |
Zelená špargľa | 6 ks |
Hnedé šampiňóny | 6 ks |
Reďkovky | 2 ks |
Cherry paradajky | 3 ks |
Bulgur | 120 g |
Príprava receptu
Bravčové karé nakrájame na rezančeky. Do misky dáme sójovú omáčku, olivový olej, sezamový olej, Chilli mleté, Mletý zázvor, Mletú papriku a soľ. Premiešame a pridáme mäso.Mäso obalíme v omáčke a necháme postáť.
Bulgur uvaríme do mäkka v osolenej vode.
Vajíčko uvaríme vo vriacej vode cca 8 minút.
Špargľu očistíme a spolu so šampiňónmi sprudka opečieme na olivovom oleji a osolíme.
Na panvici narýchlo opečieme mäsko.
Do misky naspodok vložíme bulgur, pridáme opečenú zeleninu, reďkovky, paradajky, avodkádo a mäso. Na záver môžeme poliať olivovým olejom, posypať mladou cibuľkou a sezamovými semiačkami.