Budete potrebovať

Bravčové karé 200 g
Sójová omáčka 20 g
Olivový olej 2 PL
Chilli mleté Vitana 1/4 ČL
Mletý zázvor Vitana 1/2 ČL
Paprika sladká mletá Vitana 1/2 ČL
Sezamový olej 1 PL
Vajíčko 1 ks
Avokádo 1 ks
Zelená špargľa 6 ks
Hnedé šampiňóny 6 ks
Reďkovky 2 ks
Cherry paradajky 3 ks
Bulgur 120 g

Príprava receptu

Bravčové karé nakrájame na rezančeky. Do misky dáme sójovú omáčku, olivový olej, sezamový olej, Chilli mleté, Mletý zázvor, Mletú papriku a soľ. Premiešame a pridáme mäso.
Mäso obalíme v omáčke a necháme postáť.
Bulgur uvaríme do mäkka v osolenej vode.
Vajíčko uvaríme vo vriacej vode cca 8 minút.
Špargľu očistíme a spolu so šampiňónmi sprudka opečieme na olivovom oleji a osolíme.
Na panvici narýchlo opečieme mäsko.
Do misky naspodok vložíme bulgur, pridáme opečenú zeleninu, reďkovky, paradajky, avodkádo a mäso. Na záver môžeme poliať olivovým olejom, posypať mladou cibuľkou a sezamovými semiačkami.

Uložiť do pdf Tlačiť