Smoky Taste chicken sypký prípravok s koreninami na kuracie mäso s dymovou príchuťou
Koreniaca zmes, ktorej základom je údená paprika, čierne korenie a tymian.
Tip! Vyskúšajte túto zmes na ochutenie kuracieho mäsa. Výborne sa hodí na prípravu fajitas. Recept: Kuracie fajitas v smoky marináde. Ingrediencie: 6 tortíl, 3 kuracie prsia, 2 cibule, 6 farebných paprík, mexická rajčinová salsa alebo guacamole salsa, marináda: 1 balenie koreniacej zmesi Smoky Chicken, 2 limetky, olej na opečenie mäsa a zeleniny. Kuracie mäso nakrájame na dlhé rezančeky, dôkladne obalíme v koreniacej zmesi Smoky Taste Chicken, pokvapkáme limetkovou šťavou a necháme odležať, najlepšie cez noc. Cibuľu a papriky očistíme a nakrájame na dlhé hrubé rezančeky. Marinované kuracie mäso opečieme s nakrájanými paprikami a cibuľou. Upečené mäso vložíme do teplých tortíl a podávame so salsami.
Koreniaca zmes, ktorej základom je údená paprika, čierne korenie a tymian.
Je vhodná na prípravu kuracieho mäsa nielen pri grilovaní, ale aj na ochutenie minútiek a na pečené mäsá.
Tip! Vyskúšajte túto zmes na ochutenie kuracieho mäsa. Výborne sa hodí na prípravu fajitas. Recept: Kuracie fajitas v smoky marináde. Ingrediencie: 6 tortíl, 3 kuracie prsia, 2 cibule, 6 farebných paprík, mexická rajčinová salsa alebo guacamole salsa, marináda: 1 balenie koreniacej zmesi Smoky Chicken, 2 limetky, olej na opečenie mäsa a zeleniny. Kuracie mäso nakrájame na dlhé rezančeky, dôkladne obalíme v koreniacej zmesi Smoky Taste Chicken, pokvapkáme limetkovou šťavou a necháme odležať, najlepšie cez noc. Cibuľu a papriky očistíme a nakrájame na dlhé hrubé rezančeky. Marinované kuracie mäso opečieme s nakrájanými paprikami a cibuľou. Upečené mäso vložíme do teplých tortíl a podávame so salsami.
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota | 827/196 kJ/kcal |
Bielkoviny | 5,9 g |
Sacharidy | 30,4 g |
Z toho cukry | 10 g |
Tuky | 3,2 g |
Kyseliny | 0,6 g |
Sodík | 45 g |