zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Vianočný pečený kapor

3,0 Hodnotilo: 3 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Vianoce
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
 
Počet osôb
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Kapor menší
1 ks
Mlieko
Ryby korenie Vitana
1 ks
Maslo
250 gr
Citróny
2-3 ks
Rozmarín

PRÍPRAVA RECEPTU

Kapra pred pečením naložíme do mlieka na cca 24 hodín, aby sa vytiahla pachuť.

Pred pečením kapra potrieme z každej strany korením Vitana Ryby. Do vnútra vložíme plátky masla, kolieska citróna a viazaničku rozmarínu.

Na spodok pekáča uložíme kúsky masla a kolieska citróna. Na túto podstielku položíme kapra, na ktorého ešte uložíme plátky masla. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 – 30 minút podľa veľkosti kapra.

Podávame so zemiakovým šalátom.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Vianočný pečený kapor

Vianočný pečený kapor Vitana
X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ