Vianočný pečený kapor

  • Hlavné
    chody
  • Vianoce
  • 0 min
  • 0
Vianočný pečený kapor Vitana
3.0
1166

Budete potrebovať

Kapor menší 1 ks
Mlieko
Ryby korenie Vitana 1 ks
Maslo 250 gr
Citróny 2-3 ks
Rozmarín

Príprava receptu

Kapra pred pečením naložíme do mlieka na cca 24 hodín, aby sa vytiahla pachuť.

Pred pečením kapra potrieme z každej strany korením Vitana Ryby. Do vnútra vložíme plátky masla, kolieska citróna a viazaničku rozmarínu.

Na spodok pekáča uložíme kúsky masla a kolieska citróna. Na túto podstielku položíme kapra, na ktorého ešte uložíme plátky masla. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 – 30 minút podľa veľkosti kapra.

Podávame so zemiakovým šalátom.

Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Rozmarín sušený - bylinka vhodná na mäso Rozmarín Ryby Ryby

Kam pokračovať

Medovníčky