Budete potrebovať
| Mleté hovädzie mäso | 500 gr |
| Cibuľa | 1 ks |
| Olej | 2 PL |
| Mrkvy | 2 ks |
| Hrášok | 1 hrsť |
| Kukurica v konzerve malá | 1 ks |
| Hnedé šampióny | 250 gr |
| Mleté čierne korenie Vitana | 1 ČL |
| Červená paprika Vitana | 2 ČL |
| Rasca celá Vitana | 1 ČL |
| Hladká múka | 2 PL |
| Hovädzí bujón Vitana | 1 kocka |
Príprava receptu
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme hovädzie mäso a opekáme, pokiaľ sa nestratí ružová farba. Osolíme a okoreníme koreninami, vložíme mrkvu nakrájanú na kolieska, hrášok, kukuricu a šampióny a chvíľu pražíme.Do horúcej vody pridáme Vitana hovädzí bujón. Mäsovú zmes podlejeme, prikryjeme a necháme cca 15 minút dusiť.
Odoberieme si trochu šťavy bokom, pridáme múku a rozmiešame. Vlejeme naspäť k mäsu a varíme ešte 5 minút.
Mäsovú zmes dáme do misky na zapekanie. Na vrch naukladáme 4 veľké zemiaky nakrájané na kolieska, na vrchu potrieme 2 PL masla a posypeme parmezánom. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 25 minút alebo pokiaľ zemiaky nie sú upečené.
Tip: Ak preferujete zemiakovú kašu, zemiaky nakrájame na kocky, uvaríme. K uvareným scedeným zemiakom pridáme maslo, trošku mlieka, parmezán a vymixujeme kašu. Navrstvíme na mäso v miske na zapekanie a necháme cca 15 minút zapiecť.