Budete potrebovať
Lúpané krevety | 400 g |
Olivový olej | |
Grilovacie korenie cesnakové Vitana | |
Francúzsky dresing Vitana | |
Mladý špenát | 125 g |
Avokádo | 1 ks |
Hráškové lusky | 150 g |
Granátové jablko | |
Lístky mäty | 6 ks |
Príprava receptu
Bravčový bôčik na strane s kožou narežeme.Vložíme do marinády, poriadne potrieme z každej strany a necháme odležať cca 2 hodiny.
Bôčik následne veľmi pomaly na nízkom plameni grilujeme cca 60 – 80 minút.
Prípadne bôčik vložíme do pekáča, pridáme vodu a pečieme cca 60 – 80 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.
Na záver môžeme teplotu zvýšiť na 230 stupňov a ešte chvíľu grilovať do chrumkava.
K bôčiku môžeme ogrilovať na masle nakrájané hrušky, ktoré podlejeme trochou brandy.