Budete potrebovať

Lúpané krevety 400 g
Olivový olej
Grilovacie korenie cesnakové Vitana
Francúzsky dresing Vitana
Mladý špenát 125 g
Avokádo 1 ks
Hráškové lusky 150 g
Granátové jablko
Lístky mäty 6 ks

Príprava receptu

Bravčový bôčik na strane s kožou narežeme.
Vložíme do marinády, poriadne potrieme z každej strany a necháme odležať cca 2 hodiny.
Bôčik následne veľmi pomaly na nízkom plameni grilujeme cca 60 – 80 minút.
Prípadne bôčik vložíme do pekáča, pridáme vodu a pečieme cca 60 – 80 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.
Na záver môžeme teplotu zvýšiť na 230 stupňov a ešte chvíľu grilovať do chrumkava.
K bôčiku môžeme ogrilovať na masle nakrájané hrušky, ktoré podlejeme trochou brandy.



Uložiť do pdf Tlačiť