Budete potrebovať

Bravčová panenka 1 ks
Pivná marináda Vitana 1 ks
Anglická slanina plátky 150 g
Vetvičky rozmarínu
Malé zemiaky 600 g
Mladé cibuľky 2 ks
Kôpor 1 hrsť
Medová horčica Vitana 2 ks
Biely jogurt 150 g
Soľ

Príprava receptu

Na šalát: Uvaríme zemiaky v šupke v osolenej vode. Necháme vychladnúť a nakrájame na kolieska.
Pridáme nakrájanú cibuľu, kôpor, jogurt, Medovú horčicu Vitana a poriadne premiešame.
Dosolíme podľa potreby a necháme zachladiť.

Mäso: Panenku očistíme, rozkrojíme na 2 menšie časti a marinujeme v Pivnej marináde Vitana cca 1 hodinu.
Následne na dosku poukladáme vedľa seba plátky anglickej slaniny tak, aby sa prekrývali.
Na vrch uložíme panenku a zarolujeme. Nakrájame na menšie plátky a prepichneme konárikom rozmarínu alebo špajlou, aby sa slanina nerozrolovala.
Grilujeme na rozpálenom grile z oboch strán. Podávame s vychladeným šalátom.


Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Tekutá marináda pivná Tekutá marináda pivná