Budete potrebovať

Kuracie prsia alebo stehná 800 g
Olivový olej 2 PL
Šťava z citróna 1/2
Maslo 4 PL
Petržlenová vňať 2 PL
Cesnak 4 strúčiky
Soľ podľa potreby
Krémová omáčka cesnak s limetkou 1 ks
Grilovacie korenie s bylinkami 1 ks

Príprava receptu

Kuracie prsia nakrájame na kocky. Zalejeme olivovým olejom tak, aby sa celé mäso obalilo.

Pridáme Vitana grilovacie korenie, šťavu z pol citróna a poriadne premiešame. Necháme marinovať v chlade cca 60 minút.

Kuracie kúsky napichneme na grilovacie ihly a grilujeme dozlata.

V miske zmiešame roztopené maslo, nasekanú petržlenovú vňať, pretlačený cesnak a jemne osolíme.

Ogrilované a teplé kuracie špízy potrieme maslovou zmesou a zasypeme strúhaným parmezánom.Podávame s Vitana cesnakovou omáčkou s limetkou.

Uložiť do pdf Tlačiť