Budete potrebovať

Paradajky 1 kg
Cesnak 1 hlava
Cibuľa 1 ks
Olivový olej
Grilovacie korenie s bylinkami Viitana
Zeleninový alebo kurací vývar 1 kocka
Maslo 1 PL
Smotana na šľahanie (môžeme vynechať) 100 ml
Parmezán 50 g

Príprava receptu

Paradajky, cesnak a cibuľu rozkrojíme na polovice.
Vo veľkej miske zmiešame Grilovacie korenie Vitana s olivovým olejom, pridáme zeleninu a poriadne premiešame.
Cesnak a cibuľu zabalíme do alobalu a grilujeme do mäkka.
Paradajky ogrilujeme na grile do mäkka.
Všetko spolu vložíme do mixéra, pridáme vývar a rozmixujeme do hladka.
Ešte maslo, smotanu, parmezán a premiešame.
Podávame ozdobené bazalkou a parmezánom.

Uložiť do pdf Tlačiť