Budete potrebovať
Avokádo | 2 ks |
Bulgur | 2 hrste |
Jablká | 2 ks |
Mladá cibuľka | 2 ks |
Žlté paradajky | 1 strapec |
Bylinková zálievka Vitana | 1 ks |
Olivový olej | |
Soľ |
Príprava receptu
Bulgur prepláchneme a necháme variť do mäkka vo vriacej osolenej vode. Po dovarení bulgur scedíme.Avokáda rozrežeme na polovicu a odstránime kôstku. Jemne lyžicou zväčšíme jamku po kôstke. Polejeme olivovým olejom a osolíme. Ogrilujeme na rozrezanej strane.
Do bulguru pridáme nakrájané zvyšky avokáda, ktoré sme vydlabali. Pridáme na menšie kúsky nakrájané jablká, cibuľku a paradajky.
Bylinkovú zálievku Vitana si rozmiešame v 3 PL olivového oleja a pridáme k šalátu.
Ogrilované avokádo naplníme šalátom a podávame.