Budete potrebovať

Avokádo 2 ks
Bulgur 2 hrste
Jablká 2 ks
Mladá cibuľka 2 ks
Žlté paradajky 1 strapec
Bylinková zálievka Vitana 1 ks
Olivový olej
Soľ

Príprava receptu

Bulgur prepláchneme a necháme variť do mäkka vo vriacej osolenej vode. Po dovarení bulgur scedíme.
Avokáda rozrežeme na polovicu a odstránime kôstku. Jemne lyžicou zväčšíme jamku po kôstke. Polejeme olivovým olejom a osolíme. Ogrilujeme na rozrezanej strane.
Do bulguru pridáme nakrájané zvyšky avokáda, ktoré sme vydlabali. Pridáme na menšie kúsky nakrájané jablká, cibuľku a paradajky.
Bylinkovú zálievku Vitana si rozmiešame v 3 PL olivového oleja a pridáme k šalátu.
Ogrilované avokádo naplníme šalátom a podávame.


Uložiť do pdf Tlačiť