Budete potrebovať
| Avokádo | 2 ks | 
| Bulgur | 2 hrste | 
| Jablká | 2 ks | 
| Mladá cibuľka | 2 ks | 
| Žlté paradajky | 1 strapec | 
| Bylinková zálievka Vitana | 1 ks | 
| Olivový olej | |
| Soľ | 
Príprava receptu
Bulgur prepláchneme a necháme variť do mäkka vo vriacej osolenej vode. Po dovarení bulgur scedíme.Avokáda rozrežeme na polovicu a odstránime kôstku. Jemne lyžicou zväčšíme jamku po kôstke. Polejeme olivovým olejom a osolíme. Ogrilujeme na rozrezanej strane.
Do bulguru pridáme nakrájané zvyšky avokáda, ktoré sme vydlabali. Pridáme na menšie kúsky nakrájané jablká, cibuľku a paradajky.
Bylinkovú zálievku Vitana si rozmiešame v 3 PL olivového oleja a pridáme k šalátu.
Ogrilované avokádo naplníme šalátom a podávame.