Budete potrebovať
Kuracie krídla | 600 g |
Medová marináda Vitana | 1 ks |
Petržlenová vňať | |
Paradajky | 4 ks |
Malá červená cibuľa | 1 ks |
Cesnak | 2 strúčiky |
Limetka | 1/2 |
Bazalka | 6 lístkov |
Príprava receptu
Kuracie krídelká polejeme Medovou marinádou, poriadne premiešame a necháme v chlade odstáť cca 2 hodiny.Pomaly grilujeme a po dogrilovaní posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Paradajky a cibuľu nakrájame na drobno. Strúčiky cesnaku pretlačíme a pridáme k zmesi.
Pridáme limetkovú šťavu a nadrobno nasekanú bazalku. Zmes môžeme jemne popučiť. Premiešame a zachladíme.
Podávame ku grilovaným krídelkám.