Budete potrebovať
Menšie žemle | 4 ks |
Francúszky dresing Vitana | |
Polníček | 2 hrste |
Uhorka | 1 ks |
Nastrúhaná cuketa | 75 g |
Nastrúhaná mrkva | 75 g |
Quinoa | 70 g |
Nastrúhaný syr | 40 g |
Strúhanka | 4 PL |
Vajíčko | 1 ks |
Grilovaná zelenina Vitana korenie | 2 ČL |
Príprava receptu
V osolenej vode uvaríme quinou v pomere 2:1 – voda k množstvu quinoy.Zmiešame nastrúhanú cuketu, mrkvu, syr, vajíčko, strúhanku a korenie grilovaná zelenina Vitana. Pridáme vychladnutú quinou a premiešame.
Ak zmes nedrží tvar, pridáme ešte strúhanku.
Vytvoríme 4 fašírky a grilujeme na rozpálenej platni, ktorú pokvapkáme olivovým olejom.
Žemle rozkrojíme a ogrilujeme. Potrieme Francúzskym dressingom, pridáme polníček a uložíme na každú žemľu fašírku.
Škrabkou spravíme uhorkové pásiky a uložíme na fašírky. Prikryjeme vrchnou časťou žemle.