Budete potrebovať

Menšie žemle 4 ks
Francúszky dresing Vitana
Polníček 2 hrste
Uhorka 1 ks
Nastrúhaná cuketa 75 g
Nastrúhaná mrkva 75 g
Quinoa 70 g
Nastrúhaný syr 40 g
Strúhanka 4 PL
Vajíčko 1 ks
Grilovaná zelenina Vitana korenie 2 ČL

Príprava receptu

V osolenej vode uvaríme quinou v pomere 2:1 – voda k množstvu quinoy.
Zmiešame nastrúhanú cuketu, mrkvu, syr, vajíčko, strúhanku a korenie grilovaná zelenina Vitana. Pridáme vychladnutú quinou a premiešame.
Ak zmes nedrží tvar, pridáme ešte strúhanku.
Vytvoríme 4 fašírky a grilujeme na rozpálenej platni, ktorú pokvapkáme olivovým olejom.
Žemle rozkrojíme a ogrilujeme. Potrieme Francúzskym dressingom, pridáme polníček a uložíme na každú žemľu fašírku.
Škrabkou spravíme uhorkové pásiky a uložíme na fašírky. Prikryjeme vrchnou časťou žemle.

Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Grilovaná zelenina Grilovaná zelenina