Budete potrebovať

Hladká múka 500 g
Droždie čerstvé alebo sušené 21 g
Teplá voda 325 g
Soľ 1 kávová lyžička
Bazalkové pesto 1 pohár
Strúhaný syr 150 g
Kuracie prsia 3 ks
Grilované kura korenie Vitana 2 PL
Lístky bazalky
Cherry paradajky
Cesnakový dresing Vitana

Príprava receptu

Droždie rozmrvíme do teplej vody a necháme 5 minút postáť.
Z múky, droždia, vody a soli vymiesime  narýchlo bochník. Necháme 5 minút postáť.
Cesto opäť premiesime, miesime cca 10 minút. Rozdelíme ho na 3 časti, jemne poprášime múkou, prikryjeme utierkou a necháme kysnúť cca 1 a pol hodiny.
Mäso nakrájame na pásiky, polejeme olivovým olejom a posypeme Vitana korením grilované kura. Opečieme na grile a odložíme bokom.
Jednotlivé bochníky porozťahujeme na kruh s tenším stredom a hrubším okrajom.
Potrieme ich bazalkovým pestom, posypeme syrom a pečieme na rozpálenom grile.
Po dopečení pridáme kuracie mäso, čerstvé cherry paradajky, lístky bazalky a Vitana cesnakový dresing.
Uložiť do pdf Tlačiť