Budete potrebovať

Tekvica Hokkaido - stredne veľká 1 ks
Brokolica - menšia 1 ks
Cibuľa 1 ks
Strúčiky cesnaku 4 ks
Sterilizovaný cícer v konzerve (cca 350 g) 1 ks
Kokosové mlieko z konzervy 200 ml
Zmes korenia Karí Vitana 1 PL
Paradajkové pyré 200 g
Strúhaný zázvor 1 ČL
Olej

Príprava receptu

Postup:
Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku a zázvor. Restujeme cca minútu. Pridáme nakrájanú Hokkaido tekvicu, paradajkové pyré a zmes korenia Karí Vitana, premiešame a varíme cca 15 minút, pokiaľ tekvica nie je mierne mäkká. Následne pridáme na menšie kusy nakrájanú brokolicu, kokosové mlieko, prepláchnutý cícer a varíme domäkka cca 15 – 20 minút.
Podávame s ryžou, pita plackou alebo chlebíkom, ozdobené jogurtom a koriandrom.
Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Zmes korenia Kari Kari