zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Hokkaidové karí

2,9 Hodnotilo: 178 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Večera cez týždeň
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
 
Počet osôb
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Tekvica Hokkaido - stredne veľká
1 ks
Brokolica - menšia
1 ks
Cibuľa
1 ks
Strúčiky cesnaku
4 ks
Sterilizovaný cícer v konzerve (cca 350 g)
1 ks
Kokosové mlieko z konzervy
200 ml
Zmes korenia Karí Vitana
1 PL
Paradajkové pyré
200 g
Strúhaný zázvor
1 ČL
Olej

PRÍPRAVA RECEPTU

Postup:
Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku a zázvor. Restujeme cca minútu. Pridáme nakrájanú Hokkaido tekvicu, paradajkové pyré a zmes korenia Karí Vitana, premiešame a varíme cca 15 minút, pokiaľ tekvica nie je mierne mäkká. Následne pridáme na menšie kusy nakrájanú brokolicu, kokosové mlieko, prepláchnutý cícer a varíme domäkka cca 15 – 20 minút.
Podávame s ryžou, pita plackou alebo chlebíkom, ozdobené jogurtom a koriandrom.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Hokkaidové karí

Hokkaidové karí od Vitany
X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ