zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Grilovaný chrumkavý bôčik

2,9 Hodnotilo: 147 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Grilovanie
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
80 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Bavčový bôčik s kožou
600 g
Marináda Rebierka Vitana
1 ks
Voda
150 ml
Hruška
4 ks
Maslo
2 PL
Brandy
2 PL

PRÍPRAVA RECEPTU

Bravčový bôčik na strane s kožou narežeme.
Vložíme do marinády, poriadne potrieme z každej strany a necháme odležať cca 2 hodiny.

Bôčik následne veľmi pomaly na nízkom plameni grilujeme cca 60 – 80 minút. Prípadne bôčik vložíme do pekáča, pridáme vodu a pečieme cca 60 – 80 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.
Na záver môžeme teplotu zvýšiť na 230 stupňov a ešte chvíľu grilovať do chrumkava.K bôčiku môžeme ogrilovať na masle nakrájané hrušky, ktoré podlejeme trochou brandy.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Grilovaný chrumkavý bôčik

Grilovaný chrumkavý bôčik
X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ