Budete potrebovať
Bavčový bôčik s kožou | 600 g |
Marináda Rebierka Vitana | 1 ks |
Voda | 150 ml |
Hruška | 4 ks |
Maslo | 2 PL |
Brandy | 2 PL |
Príprava receptu
Bravčový bôčik na strane s kožou narežeme.Vložíme do marinády, poriadne potrieme z každej strany a necháme odležať cca 2 hodiny.
Bôčik následne veľmi pomaly na nízkom plameni grilujeme cca 60 – 80 minút.
Prípadne bôčik vložíme do pekáča, pridáme vodu a pečieme cca 60 – 80 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.
Na záver môžeme teplotu zvýšiť na 230 stupňov a ešte chvíľu grilovať do chrumkava.
K bôčiku môžeme ogrilovať na masle nakrájané hrušky, ktoré podlejeme trochou brandy.