Budete potrebovať
Kuracie prsia | 2 ks |
Olivový olej | 4 PL |
Korenie Kura 7 bylín Vitana | 2 PL |
Strúhaný eidam/mozarella | 2 hrste |
Cherry paradajky | 1 strapec |
Bazalka | 1 hrsť |
Rukola | |
Citrónová šťava |
Príprava receptu
Kuracie prsia prerežeme pozdĺžne, aby nám vznikli tenšie plátky.Zmiešame olivový olej a korenie Vitana kura 7 bylín. Potrieme kuracie prsia z oboch strán.
Zvyšok marinády prelejeme cez mäso, prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme marinovať v chlade cca 1-2 hodiny.
Namarinované mäso ogrilujeme z oboch strán. Pred koncom nasypeme na vrch mäsa strúhaný syr, gril zavrieme a necháme syr rozpustiť.
Nakrájame na drobno bazalku a paradajky, premiešame a jemne osolíme.
Ogrilované kúsky kuracieho mäsa posypeme zmesou paradajok a bazalky.
Podávame s rukolou pokvapkanou citrónovou šťavou a olivovým olejom, prípadne s troškou chilli lupienkov.