Budete potrebovať

Kuracie prsia 2 ks
Olivový olej 4 PL
Korenie Kura 7 bylín Vitana 2 PL
Strúhaný eidam/mozarella 2 hrste
Cherry paradajky 1 strapec
Bazalka 1 hrsť
Rukola
Citrónová šťava

Príprava receptu

Kuracie prsia prerežeme pozdĺžne, aby nám vznikli tenšie plátky.
Zmiešame olivový olej a korenie Vitana kura 7 bylín. Potrieme kuracie prsia z oboch strán.
Zvyšok marinády prelejeme cez mäso, prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme marinovať v chlade cca 1-2 hodiny.
Namarinované mäso ogrilujeme z oboch strán. Pred koncom nasypeme na vrch mäsa strúhaný syr, gril zavrieme a necháme syr rozpustiť.
Nakrájame na drobno bazalku a paradajky, premiešame a jemne osolíme.
Ogrilované kúsky kuracieho mäsa posypeme zmesou paradajok a bazalky.
Podávame s rukolou pokvapkanou citrónovou šťavou a olivovým olejom, prípadne s troškou chilli lupienkov.


Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Zmes korenia Kura 7 bylín Kura 7 bylín