Budete potrebovať
Bravčová krkovička bez kosti | 800 g |
Krkovička s cesnakom Vitana | 1 balenie |
Olivový olej | |
Baby zemiaky | 800 g |
Maslo | 4 PL |
Oravská slanina | 100 g |
Petržlenová vňať | 1 hrsť |
Cheddar | 50 g |
Chrenová horčica Vitana |
Príprava receptu
Krkovičku nakrájame na plátky. Potrieme ich olivovým olejom a obalíme v korení Krkovička s cesnakom Vitana.Zemiaky v šupke dáme variť do osolenej vody. Varíme do mäkka.
Rozohrejeme gril na ktorom ogrilujeme krkovičku z oboch strán.
Na liatinovej panvici na grile alebo na panvici na sporáku opečieme na kúsky nakrájanú slaninu, pridáme maslo.
Pridáme zemiaky a vidličkou alebo vareškou ich popučíme. Premiešame a necháme ich pripiecť.
Opäť premiešame a pridáme vňať a cheddar.
Krkovičku podávame s pučenými zemiakmi a Chrenovou horčicou Vitana.