Budete potrebovať

Bravčová krkovička bez kosti 800 g
Krkovička s cesnakom Vitana 1 balenie
Olivový olej
Baby zemiaky 800 g
Maslo 4 PL
Oravská slanina 100 g
Petržlenová vňať 1 hrsť
Cheddar 50 g
Chrenová horčica Vitana

Príprava receptu

Krkovičku nakrájame na plátky. Potrieme ich olivovým olejom a obalíme v korení Krkovička s cesnakom Vitana.
Zemiaky v šupke dáme variť do osolenej vody. Varíme do mäkka.
Rozohrejeme gril na ktorom ogrilujeme krkovičku z oboch strán.
Na liatinovej panvici na grile alebo na panvici na sporáku opečieme na kúsky nakrájanú slaninu, pridáme maslo.
Pridáme zemiaky a vidličkou alebo vareškou ich popučíme. Premiešame a necháme ich pripiecť.
Opäť premiešame a pridáme vňať a cheddar.
Krkovičku podávame s pučenými zemiakmi a Chrenovou horčicou Vitana.

Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Krkovička s cesnakom Krkovička s cesnakom