Budete potrebovať
Bravčová krkovička | 4 ks |
Vitana Krkovička s cesnakom | 1 ks |
Baby špenát | 125 g |
Červené a žlté cherry paradajky | 2 strapce |
Bulgur | 1 hrsť |
Prosciutto alebo iná sušená šunka | 100 g |
Ovčí syr | 300 g |
Sušené paradajky | 10 ks |
Červená cibuľa | 2 ks |
Vitana Bylinková zálievka suchá | 1 ks |
Vitana mini krutóniky | 1 ks |
Olivový olej | 2 PL |
Príprava receptu
Korenie Krkovička s cesnakom Vitana zmiešame s olivovým olejom. Mäso potrieme a necháme v chlade odstáť cca 2 hodiny.Mäso vyberieme a z oboch strán ogrilujeme na rozpálenom grile.
Prípravu šalátu začneme uvarením bulguru v horúcej osolenej vode. Bulgur pred varením opláchneme. Necháme vychladnúť.
Paradajky, ovčí syr a sušené paradajky nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu očistíme a nakrájame na plátky.
V miske si zmiešame špenát, paradajky, bulgur, jemne osolíme. Navrch pridáme ovčí syr, sušené paradajky, sušenú šunku a cibuľu.
Potom zmiešame olivový olej a Vitana Bylinkovú zálievku a polejeme šalát. Na záver ozdobíme Mini krutónikmi.