Živánska v alobale

  • Hlavné
    chody
  • Grilovanie
  • 50 min
  • 2
Živánska v alobale
3.0
1072

Budete potrebovať

Červená paprika 1 ks
Žltá paprika 1 ks
Červené cibule 2 ks
Zemiaky väčšie 4 ks
Oravská slanina 100 g
Bravčová krkovička 300 g
Krkovička s cesnakom Vitana 1 a 1/2 lyžičky
Americké zemiaky Vitana 1 PL
Olivový olej
Petržlenová vňať
Alobal

Príprava receptu

Papriky nakrájame na menšie kusy. Červenú cibuľu očistíme a nakrájame na mesiačiky. Zeleninu veľmi jemne osolíme.
Zemiaky očistíme a nakrájame na plátky. Do misky dáme 2 PL olivového oleja a 1 PL korenia Americké zemiaky a obalíme v zmesi.
Slaninu nakrájame na menšie kusy.
Krkovičku nakrájame na kocky, pridáme trošku olivového oleja a zasypeme 1 a pol PL korenia Krkovička s cesnakom.
Položíme na seba 2 alobaly. Do stredu navrstvíme polovičné množstvo papriky, cibule, zemiakov, slaniny a krkovičky. Dôkladne zabalíme. Zopakujeme aj s druhou polovicou surovín.
Oba balíčky uložíme do pahreby alebo do rúry. Pečieme cca 30 minút.
Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Koreniaca zmes Americké zemiaky vhodné na pečené zemiaky Americké zemiaky

Kam pokračovať

Chlebový šalát