Budete potrebovať
Kuracie prsia alebo stehná | 4 ks |
Zemiaky malé | 250 g |
Tekvica hokkaido malá | 1 ks |
Šalotka | 3 ks |
Ružičkový kel | 200 g |
Šampiňóny | 200 g |
Horúca voda | 150 ml |
Natur kurací bujón Vitana | 1 ks |
Cherry paradajky | 1 hrsť |
Drvená rasca Vitana | 1 ČL |
Soľ |
Príprava receptu
Kuracie kúsky osolíme a na panvici narýchlo opečieme z oboch strán tak, aby sa zatiahli a odložíme ich bokom.Zeleninu a šampiňóny nakrájame na menšie kusy, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a posypeme rascou Vitana.
Vložíme do zapekacej misy a pridáme kuracie kúsky. Podlejeme horúcou vodou, v ktorej necháme rozpustiť Natur kurací bujón.
Pečieme v rúre vyhriatej na teplotu 200 °C prikryté alobalom cca 45 minút. Zapekaciu misu odokryjeme a dopekáme cca 10 minút.