zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Zapečené kuracie kúsky s hokkaido

3,0 Hodnotilo: 49 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Obed
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
80 min.
Počet osôb
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Kuracie prsia alebo stehná
4 ks
Zemiaky malé
250 g
Tekvica hokkaido malá
1 ks
Šalotka
3 ks
Ružičkový kel
200 g
Šampiňóny
200 g
Horúca voda
150 ml
Natur kurací bujón Vitana
1 ks
Cherry paradajky
1 hrsť
Drvená rasca Vitana
1 ČL
Soľ
 
 

PRÍPRAVA RECEPTU

Kuracie kúsky osolíme a na panvici narýchlo opečieme z oboch strán tak, aby sa zatiahli a odložíme ich bokom. Zeleninu a šampiňóny nakrájame na menšie kusy, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a posypeme rascou Vitana. Vložíme do zapekacej misy a pridáme kuracie kúsky. Podlejeme horúcou vodou, v ktorej necháme rozpustiť Natur kurací bujón.
Pečieme v rúre vyhriatej na teplotu 200 °C prikryté alobalom cca 45 minút. Zapekaciu misu odokryjeme a dopekáme cca 10 minút.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Zapečené kuracie kúsky s hokkaido

Zapečené kuracie kúsky s hokkaido od Vitany
X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ