Budete potrebovať

Kuracie prsia alebo stehná 4 ks
Zemiaky malé 250 g
Tekvica hokkaido malá 1 ks
Šalotka 3 ks
Ružičkový kel 200 g
Šampiňóny 200 g
Horúca voda 150 ml
Natur kurací bujón Vitana 1 ks
Cherry paradajky 1 hrsť
Drvená rasca Vitana 1 ČL
Soľ

Príprava receptu

Kuracie kúsky osolíme a na panvici narýchlo opečieme z oboch strán tak, aby sa zatiahli a odložíme ich bokom.
Zeleninu a šampiňóny nakrájame na menšie kusy, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a posypeme rascou Vitana.
Vložíme do zapekacej misy a pridáme kuracie kúsky. Podlejeme horúcou vodou, v ktorej necháme rozpustiť Natur kurací bujón.
Pečieme v rúre vyhriatej na teplotu 200 °C prikryté alobalom cca 45 minút. Zapekaciu misu odokryjeme a dopekáme cca 10 minút.
Uložiť do pdf Tlačiť