zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Šťavnaté grilované rebierka

3,0 Hodnotilo: 122 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Grilovanie
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
 
Počet osôb
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Bravčové rebrá
Vitana korenie Gorilovanie Krkovička s cesnakom
Olej
Med
1 PL

PRÍPRAVA RECEPTU

Z oleja, korenia a medu pripravíme marinádu. Bravčové rebrá dôkladne obalíme a necháme marinovať (najvhodnejšie) celú noc. Takto pripravené rebrá grilujeme na grile cca 30 minút.
Ak chceme rebrá udržať čo najšťavnatejšie, môžeme ich predvariť cca 20 minút, následne marinovať a grilovať.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Šťavnaté grilované rebierka

Šťavnaté grilované rebierka od Vitany
X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ